Dacă aveți întrebări la care nu puteți găsi răspuns în întrebările frecvente, nu ezitați să contactați echipa noastră.
Numele său provine din limba engleză: „Quick Response Code” sau cod de răspuns rapid, iar acest lucru se datorează faptului că are o viteză foarte mare de citire. Acest cod permite accesarea ușoară a diferitelor informații prin intermediul telefonului mobil sau a unui schaner.Un cod QR poate stoca un maxim de 7.089 caractere numerice și 4.296 de caractere alfanumerice.
Da, interfata QR egrup este un serviciu de Start-up gratuit toate functile.
Vă recomandăm să aibă aproximativ 4cm. Cu toate acestea, trebuie doar să scanați codul pentru a testa dimensiunea, dacă funcționează este bine.
Direct pe mese. În acest fel, patronii pot scana codul imediat ce sunt așezați.
Nu. Nimeni nu trebuie să descarce o aplicație. Pur și simplu îndreptați camera telefonului către codul QR și funcționează.
În ultimii ani, acest tip de cod a căpătat tot mai multă susținere din partea publicului. Este logic. cu o singură scanare puteți accesa o mulțime de informații variate, inclusiv se pot facilita anumite sarcini, cum este cea de conectare la o rețea Wi-Fi. Un cod QR vă poate ajuta să vă îmbunătățiți serviciul sau produsul pe care îl oferiți, să interacționați cu clienții și să vă promovați afacerea, între altele.
Există diferiți factori care joacă un rol atunci când o persoană sau un client potențial citește un cod QR, însă, fără îndoială, cel mai important este ca persoana care dorește să scaneze codul să aibă un telefon. În prezent, există enorm de multe telefoane mobile care pot citi codurile QR cu camera. Este suficient să îndreptați dispozitivul către cod pentru a scana. În cazul în care acest lucru nu funcționează, este posibil să fie necesar să descărcați o aplicație creată pentru citirea codurilor QR. Însă nu trebuie să vă faceți griji! Există diferite aplicații care îndeplinesc această funcție.
Declararea alergenilor pe etichetele produselor alimentare este obligatorie începând din 13 decembrie 2014, în conformitate cu cerinţele Regulamentului UE 1169/2011 și se aplică pentru toate produsele alimentare, fie ele ambalate sau neambalate, altfel spus atât pentru produsele alimentare fabricate industrial și vândute prin magazine specializate, cât și pentru produsele alimentare preparate și vândute imediat în: producători, vânzători, distribuitori, restaurante, cantine, spitale, fast-food-uri, cofetării, patiserii, etc.
Bine ai revenit!
Nu aveți un cont? Inscrie-te acum!